Våga köpa barnvagn från England?

När vi skulle köpa barnvagn så gjorde jag en noggrann undersökning och vägde in våra krav, kvalitet, pris och andrahandsvärde. Kom fram till att vi skulle köpa en Bugaboo Cameleon med vinterhjul. Vi letade efter en barnvagn med stora svängbara hjul där man kunde ha barnet vänt mot sig. Vi hittade ingen sådan med bra kvalitet så vi kompromissade och valde små svängbara hjul och tillvalet vinterhjul.

När vi valt modell tittade vi i butiker, på nätet och på Blocket. Jag valde bort Blocket då andrahandsvärdet är högt när vagnen är något år men sen sjunker det snabbt. När jag googlade runt såg jag att andra köpt vagn från England och Tyskland. Det visade sig att priserna där är betydligt lägre än i Sverige.

Vi valde att köpa från en sida som heter Winstleys Pramworld. De har rea några gånger per år så vi handlade under deras vinterrea. När vi räknat ihop priset för vagn med tillbehör blev priset för en ny vagn detsamma som att köpa en begagnad på Blocket. Det gick smidigt att handla och de har snabb support. Jag kan verkligen rekommendera att handla från England särskilt nu när pundet står lågt. Men tänk på att välja en etablerad webbshop. Frakt tillkommer och ligger runt några hundralappar, ca 300kr för en vagn. Fler tips har har Aftonbladet i en artikel om webbutiker utomlands.

20130310-145803.jpg

Annonser

2 thoughts on “Våga köpa barnvagn från England?

  1. Vi köpte vår barnvagn från Polen, en Krasnal Polaris. Då, för två år sen var utbudet skralt för de som sökte en 3in1 men som inte ville betala 5000 kr och uppåt. Barnvagnen har fungerat över förväntan och ÅF i Polen hjälpte oss nyligen med ett par reservhjul.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s