Tips på kläder till nyfödd

De första plaggen man köper till sin bebis minns man. Jag handtvättade och vek noggrant ihop kläderna vi köpte innan Saga föddes. Så mycket förväntan det låg i den klädeshögen.

Några av de plaggen blev sedan favoriter och vi kompletterade med fler, för inte kunde jag tro att det gick så mycket tvätt med en liten bebis hemma.

Här kommer tre tips till er som väntar, har eller vill ge en present till en liten nyfödd.

20130330-162109.jpg
En mysig sovpåse är enkel att trä över huvudet och den gör det lättare att byta blöjan. En favorit som växer med barnet, ärmarna kan vikas ner och knapparna längst ned behöver inte knäppas när benen blir långa. Vi använde storlek 50 tills Saga vuxit ur storlek 68 i andra plagg! Den kostar 229kr och finns i rött eller blått i Polarn & Pyrets klassiska ränder.

20130330-162444.jpg
Köp bodys med omlottknäppning till första tiden. Man vill inte hålla på och dra i de små armarna i onödan. Randig omlottbody kostar 199kr hos Polarn & Pyret. Vill man finns det byxor att köpa till.

20130330-162620.jpg
Mjuk hjälmmössa till bebisens första tid. Ett tips är att ta med två till sjukhuset för bebisen är rätt kladdig när den sätts på första gången så då kan det vara bra att ha en ren till hemresan. Välsydd mössa som inte glider. Finns i vitt för 79kr på Polarn & Pyret.

Alla bilder från polarnopyret.se.

Annonser

One thought on “Tips på kläder till nyfödd

  1. Pingback: tips på kläder till nyfödd | pälsägget

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s