Minitest dagistofflor

Ska barnen fortfarande ha tofflor på förskolan som när vi var små? Jag vet inte men har iaf förberett med två stycken. Ett par från Lindex och ett par från Polarn & Pyret.

20130808-215553.jpg Lindex
Rosa tygtofflor med skinnsula. De sitter bra runt foten och benet när Saga inte har byxor under. Över byxor blir det lite hårt. Gulligt tryck men efter några dagar blev det slitet och luddigt. Just dessa tror jag precis har slutat säljas men Lindex har liknande i sitt sortiment nu. Pris 89 kr.

Polarn & Pyret
Klassiskt randiga tofflor med ordentlig lädersula. De minsta storlekarna har ett gummiband över vristen men det måste vi klippa bort, det skär in i Sagas ben. Ganska hårda i mudden, den är för trång över ett par byxor. Ett stort plus är att man kan skriva namnet i mudden. Bra kvalitet som håller att tvätta i 40 grader. Pris 149 kr.

Hur de håller efter några veckor på förskolan får jag återkomma med i höst då de ska sättas på prov. Att ha flera par att byta med tror jag är bra.

Annonser

2 thoughts on “Minitest dagistofflor

  1. Min erfarenhet är att eftersom du (troligen) lämnar ute så är det Saga eller personalen som kommer sätta på tofflor när barnen kommer in. När 20 barn ska in är inte tofflor prio ett om barnet inte vill ha dem på sig. Skulle Saga propsa på tofflor kommer hon ha tofflor. V hade jättefina med blixten på som fungerade som snuttefilt en höst.

    Det som är bra med tofflor är att de inte är lika hala som strumpor. Negativt är att små barnfötter kan bli rätt så svettiga. Gulligt är det iallafall…

  2. Pingback: Inköpslista inför förskolestart | Barnsaksbloggen

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s