Minitest nattlampor

Pabobo Super Nomade nattlampa
En liten och lätt (endast 70 g.) nattlampa som barnet kan ha med sig i sängen utan att den blir varm. Den tänds automatiskt och lyser i hela 200 timmar på en uppladdning om man har på lägsta styrkan. Det finns två ljusstyrkor att välja mellan men de är så snarlika att jag tycker att man alltid kan ha på lägsta för att öka lyslängden. En indikator bak på lampan visar när batteriet behöver laddas. Jag fick testa lampan efter Loppis bloggevent i veckan och tyvärr verkar den inte säljas än på så många ställen än då den är ny, jag hittade den på Bonti och Babyfrog.se. Priset ligger på ca 450 kr.

Nattlampan från Pabobo laddas med ett mikro-usb, ingen vanlig strömsladd medföljer vilket jag hade önskat om man tex är på landet utan dator. Vi har testat lampan i några nätter nu och den fungerar mycket bra.

Ikea Spöka nattlampa
Ikeas nattlampa har flera färger att välja mellan, antingen har man dem växlande eller så stannar man på sin favoritfärg. Jag gillar de varmare tonerna så det är bra. Det är en lite tyngre och större lampa än den från Pabobo och lyslängden går inte att jämföra, endast 4-5 timmar, inte en hel natt alltså. Vi gör så att vi alltid har sladden i vilken kanske inte är så ekonomiskt. Lampan är inte automatisk utan man tänder den genom att trycka på huvudet, det ger också fördelen att man kan stänga av den. En automatisk lampa lyser alltid när det är mörkt. Spöka kostar 129 kr och finns på alla Ikeas varuhus och på nätet. Det är en prisvärd lampa som fungerar bra, största nackdelen är lystiden.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s