Tips inför UnderBaraBarn-mässan

I fredags morse vara Saga och jag tillsammans med ett antal andra bloggare först in på mässan. Med frukost och en härlig påse full med produktprover vandrade vi runt i alla montrar. Jag gillar mässor men inte att trängas så det här var perfekt. Det var första gången på mässan för mig och det här blir en årlig tradition, så många bra utställare och proffsigt anordnat.  jag träffade många spännande företag och entreprenörer, kommer att skriva om flera av dem framöver.

Här testar Saga en ståstol, en av de nya produkterna jag kommer att skriva mer om.

Här testar Saga en ståstol, en av de nya produkterna jag kommer att skriva mer om.

Här kommer mina tips för er som ska gå på mässan i helgen. För allt praktiskt kika i mitt tidigare inlägg.

Missa inte Babblarna
Saga är ju som sagt ett Babblarna-fan så Hattens förlags monter var ett måste. Jag pratade om framtiden för Babblarna med tjejen i montern och en ny musikvideo är på gång men ingen film som jag hoppas på. Vi köpte de små plastfigurerna och en bok. Lite överpriser kan jag tycka med 150 kr för fem små figurer och 60 kr för en liten bok, men vad gör man inte. Det har varit succé här hemma idag, Saga har lärt sig namnet på figurerna och hon kopplar bok, figur och video. Kul!

Hattens förlags monter.

Hattens förlags monter.

Hämta Loppipåse fylld med produktprover
Anmäl dig i förväg och visa sms:et i Loppis monter som ligger längst in till vänster. Då slipper ni stå i kö. Påsen är toppen med massor av produkter.

Amma, mata, byta
Allt sånt har de tänkt på. Libero bjuder på blöjor och våtservetter i skötbordsområdet och det finns ett avskiljt tält för er som ammar. Fik och restaurang finns. Man kan utan problem spendera en hel dag på mässan.

Handla barnkläder
Det var många montrar med barnkläder och de flesta hade riktigt bra priser. Ta med kontanter!

Passa på att handla barnkläder på mässan, här är Geggamojas stora monter.

Passa på att handla barnkläder på mässan, här är Geggamojas stora monter.

Tävla och tagga!
De flesta företagen har tävlingar eller uppdrag där man tex ska tagga en bild på Instagram eller gilla på Facebook. Var inte rädd för att gå fram och fråga. Man ser ofta vilka som har bra tävlingar då det samlas många i de montrarna.

Jag gillade särskilt Barnskospecialisten som i utbyte mot en mailadress gav bort en vattenflaska deluxe och 15% rabatt på barnskor. Perfekt för oss som bokat tid med en av deras experter för att prova ut vinterskor till Saga. Återkommer om det.

MAM är ett av mina favoritmärken. Missa inte deras monter där de säjer nappar och flaskor billigt och de har en enkel Instagram-uppgift. Tagga en bild med #mamfavourite så får man en nappflaska, visa upp bilden för tjejerna i montern.

Kom i tid
Mitt bästa tips är att komma en stund innan mässan öppnar. När jag gick på förmiddagen i fredags såg det ut såhär, kö utanför entrén och fler fylldes på upp mot pendeltåget. Att köa med små barn är inte kul och det är svårt att komma fram i montrarna. Samtidigt är det ett bevis på att mässan är populär. Jag kommer definitivt att återvända.

Så såg enntrén ut när jag gick från mässa, kön ringlade sig långt utanför.

Så såg entrén ut när jag gick från mässa, kön ringlade sig långt utanför.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s