Test av Squeezeme – egna fruktklämmisar

Vi har nu testat de återförslutningsbara klämmispåsarna Squeezeme. Vi som konsumerar allt för många klämmisar i veckan kan spara mycket pengar och miljö på att göra egna.

Jag provade att mixa päron, banan och blåbär och fyllde påsen som öppnas och återförsluts i nederkant med ziplock. Saga är 2,5 år och kände på en gång igen att det här var en klämmis som såg annorlunda ut. Jag tycker att påsarna är riktigt fina med en liten apa med hon såg skeptisk ut. Hon smakade och på något sätt kände hon att det inte smakade som vanligt. Min man gav den däremot tummen upp och åt upp hela. Det var alltså inget fel på smaken utan mer Sagas ovilja att prova nytt.

Jag tror verkligen på det här för mindre barn och det ska bli roligt att testa med Gustaf. Man kan ju även fylla med mixad mat. För små barn finns det en sked att skruva på så kan innehållet enkelt matas ur påsen.

Squeezeme är en svensk uppfinning med många fördelar. En nackdel är hållbarheten, fördelen med köpta klämmisar är att de kan förvaras i rumstemperatur under lång tid. Sen är det såklart mer jobb att ordna innehållet själv och sen diska påse och mixer. Jag kan ändå tycka att fördelarna väger upp.

Priset är 99kr för två påsar, skedarna kostar 69kr för två stycken. Vill ni också prova, kika på Squeezeme.se.

IMG_0052.JPG

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s