Åhléns City öppnar ny barnavdelning

IMG_0251.JPGStora varuhuset i stan har tidigare haft en rätt trist barnavdelning. Jag var där för tre veckor sedan och hittade ingenting och kände efteråt att det här borde de göra något åt.

Tydligen var det fler som tänkte så för nu är barnavdelningen helt omgjord och så fin! Jag var där med barnen på premiären och det lektes friskt. Kul med en affär som inbjuder till lek, Saga ville åka tillbaka när vi kommit hem så det var ett gott betyg. Djurspår på golvet kan följas till olika stationer och utomhus finns en fantastisk terrass. Tyvärr regnade det när vi var där men den ska besökas en solig dag.

IMG_0253.JPG

Nyheter inom barnkläder och leksaker
Åhléns Citys barnavdelning har nu storlekar från 44-140 cl alltså upp till ca tio år och i december utökas det till 146/152 cl. Det finns även inredning, leksaker och bebisprylar. Nya märken på barnkläder är Petit Bateau, Fjällräven, Gant, Mini Rodini, UGG m fl. Polarn o Pyret har öppnat en egen butik dock med begränsat utbud fick jag höra när jag letade efter en pikébody till Gustaf.

IMG_0255.JPGInom leksaker finns nyheterna Oskar & Ellen (ni vet de mjuka lekvänliga leksakerna), Baby born, Bombadill (så härliga mjukismuffins) och Lamaze m fl.

IMG_0239.JPG En fin inredningsdel, här kan jag gå och drömma länge. Dock utan leksugen tvååring…

Amma med publik?
Det tidigare amningsrummet har stängt och ett nytt har öppnat på andra sidan. Vi invigde det men att amma med publik kändes sådär. Det är jättefint med en ordentlig lekhörna för syskon men varför ha en soffa som vetter rakt ut mot butiken? Upp med ett draperi här! Sedan hade jag gärna sett att rummet var lite större, nu var vi fyra mammor som ammade och så många fler än så får inte plats. För barnvagnarna hade det varit bra med en parkering.

IMG_0230.JPG

IMG_0231.JPG

IMG_0225.JPG Här ser vi amningsrummet och även utsikten från det.

Handla med rabatt i helgen
Invigning är nu den 27 september och 27-28 sep är det 10 % på allt på hela Åhléns Citys barnavdelning.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s