Gratis för gravida och nyfödda

Massor av gratis saker att beställa. Det här är mitt mest lästa inlägg så jag har publicerat det igen för att fler ska hitta. Uppdateras löpande.

Många företag vill visa sina produkter för dig som ska få barn. Det finns paket med produkter och värdecheckar som är gratis att beställa. Här har jag listat några som jag beställde när jag var gravid och lite annat jag hittat nu. Klicka på rubrikerna för att komma till respektive sida för beställning eller mer information.

Bild

Babybox
Ett paket med blöjor, våtservetter, tandborste, nappar, amningshjälpmedel, tidning mm. Hämta Babybox hos Lloyds Apotek. Utöver detta kan du också välja att hämta Babybox hos Babyproffsen alternativt få den hemskickad från Babyland/Apotea. Du kan alltså få två Babyboxar.

Apotek Hjärtat
Gratis paket med massor av bra saker, kräver medlemskap i deras kundklubb. Beställs på deras hemsida och hämtas på närmsta Apotek Hjärtat. Innehåll: Tommee Tippee napp, Hjärtats bomullspinnar baby, Hjärtats våtservetter baby, Minicare Baby Wash Mousse, Bamse våtservetter by CCS, Salvemed plåster Aqua Cover Kids, Tröstisar gosedjursplåster, hemlig gåva från Apotek Hjärtat, fina varuprover från Multi-Mam, Sophie La Girafe, Bepanthen, Windi och Medela samt rabattkuponger till ett värde av över 1000 kr på produkter på Apotek Hjärtat.

Baby to be
Paket som hämtas hos Apoteksgruppen. Innehåller bland annat mössa, pysventil, tidningar och varuprover.

Allt för föräldrar
Paket med body från KappAhl, värdecheckar och tidning. Förutsätter att man blir medlem hos Allt för föräldrar vilket också är gratis.

Goboken
Ett paket med klossar och tre böcker för de allra minsta.

Kronans Apotek
Bli medlem i deras kundklubb och få ett paket med varuprover, hämtas på apoteket och kan inte skickas.

Barngröt från Nestlé
Få ett paket barngröt från Nestle genom att gå med i dera kundklubb. Där kan man även fylla i koder från barnmat, välling och gröt för att efterhand kunna byta mot gåvor i deras shop.

Gratis napp
Få en napp från MAM om du gillar på Facebook.

En till gratis napp
Få en gratis napp från Nuk om du gillar på Facebook.

Gratis sked
Gilla Bambino på Facebook och få en bebissked.

På sjukhuset
När barnet kommit får man en väska med produkter och blöjor. Det varier lite beroende på vilket sjukhus man är på.

Gravidförsäkring
Folksam erbjuder en gratis försäkring för dig som är gravid. Även If och Trygg Hansa med flera erbjuder gratis gravidförsäkring. Läs mer om hur du väljer och jämför gravidförsäkringar här.

Varför gratis?
Det är klart att företagen vill ha något tillbaka när de ger bort saker gratis. Du ger bort din mail och adress så var beredd på att få reklam skickad. Gillar du på Facebook får du företagens reklam i ditt flöde. Du kan enkelt avregistrera dig/sluta gilla om du inte är intresserad. För försäkringarna kommer de att kontakta dig när barnet kommit och vilja sälja barnförsäkring. Gå inte på första bästa utan kika runt för att få bästa erbjudande. Gör gärna det innan barnet kommit.

Annonser

6 thoughts on “Gratis för gravida och nyfödda

  1. Pingback: Gratisprodukter från Apoteksgruppen | Barnsaksbloggen

  2. Pingback: Boktips till Prinsessan Madeleine (och er andra gravida) | Barnsaksbloggen

  3. Pingback: Babybox gratis från Babyland | Barntipsbloggen

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s