Test av Woodlii barnkök

 

Vi har genom Jollyroom fått testa och recensera ett kök från Woodlii. Det har lekts mycket i det nu under cirka två veckor av både Saga 3 år och Gustaf 1 år.

Instruktion och montering
Köket kommer i ett platt paket och ska monteras. Tyvärr lämnar instruktionen mycket att önska och man får bitvis gissa sig till hur delarna ska sättas ihop.

Delarna som ska skruvas fast, tex handtag till micro och kranen, spricker i trät. Tråkigt att ett helt nytt kök får sprickor redan innan barnen börjat leka. 

    Lekvänligt
Köket har många olika delar och jag gillar särskilt tillbehörspaketet som kommer med. Det är kastrull och stekpanna med lock helt i trä, en grytvante och tre fina slevar också i trä. Diskhon går att ta bort och fungerar då som ugnsform kom barnen snabbt på.

Vreden klickar när man vrider på dem och luckor öppnar och stängs, mycket att pilla med för barnen så det här köket underhåller verkligen.

Barnköket rör ju på sig när barnen leker och efter första dagen såg vi röda streck på väggen. Färgen bakom köket har färgat av sig och tyvärr är lösningen att måla om väggen för oss. Det går inte att tvätta bort. 

 Sammanfattningsvis så har barnen haft jätteroligt med köket men jag är tveksam till kvaliteten när delar spricker och färgen inte stannar på köket. Jag hade gärna sett andra färger på köket, kanske lite dovare rosa, beige eller grå.

Pris
Just nu har Jollyroom kampanj på Woodlii kök och det kostar 699 kr mot ordinarie pris 1399 kr.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s