Recension av dunjacka från Reima

Jag anmälde oss till Reimas utlottning av ytterkläder på deras webb. De kallar det Testpatrullen och vem som helst kan söka, man behöver inte ha en blogg. Det släpps nya kläder varje vecka så prova igen om ni inte kommer med första gången, just nu är det vinteroveraller i strl 86-140 som delas ut till sökande testfamiljer.   

 

Vi fick för någon vecka hem dunjackan Quietly och Saga har haft den sedan dess på förskolan. Den passar bra nu när temperaturen ligger runt nollan. Blir det kallare håller den med en fleece under. Vi är jättenöjda med jackan. Så fin kvalitet och härligt med en dunjacka till barn, det är inte många märken som har. Det smarta med den här jackan är att man kan ta av ärmarna så att den kan användas som väst under varmare dagar.   

Om jag ska säga något negativt så är det svårt att rulla upp ärmarna. En dyrare jacka köper man ju gärna i en lite större storlek så att den ska hålla länge och då vill man kunna rulla upp ärmarna. Priset är lite väl högt (899kr) men samtidigt som med allt, kvalitet kostar. Räknar man med att kanske två eller fler barn kommer att använda jackan så är det en bra investering. Saga älskar jackan och hon vill inte ha något annat på sig. 

På bilden ser ni Saga och Gustaf på väg till förskolan imorse. 

Vill du ha fler tips och recensioner följ @barntipsbloggen på Instagram.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s