Söt nattlampa med stjärnhimmel och musik

Nattlampor finns det många men få är så fina att de förgyller rummet. Den här söta ugglelampan är både en fin inredningsdetalj och en nattlampa/spelare. Lampan ingår i Skip Hops kollektion Moonlight & Melodies och det finns också en liknande i form av en elefant.

Nattlampan har dimmerfunktion och spelar åtta melodier och naturljud inklusive livmoderljud. Vi har inte testat det när barnen var bebisar men vet att många gillar ”magljudet” och att det skapar lugn och igenkänning hos nyfödda. 

Upp i taket projiceras en stjärnhimmel vilken är populärt här hemma, Saga är helt fascinerad. Man kan välja själv hur man vill kombinera ljus och ljud. En timer kan ställas in för olika tider så att den stängs av efter att barnet somnat. 

Ljudet kan justeras med volymknappar och här kommer en del som jag inte är nöjd med. Barnen hade gärna somnat till musiken men den lägsta ljudläget är alldeles för högt. Här hade jag velat se ett större spann. Men överlag är det en nattlampa med hög kvalitet och många funktioner. Lampan kostar ca 600kr och säljs på tex lekmer.se.    

 

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s