Lekbord ger bästa lekhöjden

Brukar era barn gilla tågborden som de flesta Polarn & Pyret har? Saga och Gustaf älskar dem så jag hade på känn att de skulle gilla lekbordet från Stoy som vi fått testa. Stoy är leksaksbutiken Lekmers eget märke som gör så fina saker. Vi har sedan tidigare deras cykel och springcykelEtt lekbord ger perfekt lekhöjd för barnen och de står gärna där och leker med tågen och tillbehören som hör till. Det inbjuder till att leka flera tillsammans vilket jag gillar. Jag har också märkt att de gärna hämtar dit andra leksaker och leker med dem på bordet. 

Det kommer verkligen med massor av tillbehör. Det är räls med broar och backar, tåg, bilar och bussar som kan köra på rälsen. Gubbar, hus, träd, skyltar.. de har verkligen inte snålat med grejer. 

Monteringen gick smidigt men det var inget mot leveransen. Vi valde leverans med Budbee som Lekmer erbjuder till vanlig fraktkostnad eller fraktfritt om ni handlar för över tusen kronor. Det är som en dröm att få paketen hem på kvällstid och slippa köa hos posten. Lekbordet håller bra kvalitet. Jag gillar att alla tillbehör är i trä. Det är stilrent och fint men om jag hade fått önska hade färgerna på lekytan gått i mer dova färger. Priset ligger på 1399kr som ordinarie prise men ser att det nu säljs för 999kr. Borden finns i tre färger; vit, mint och grå. 

Det här inlägget är sponsrat av Lekmer på så sätt att vi fått ett recensionsexemplar av lekbordet. 

2 tankar om “Lekbord ger bästa lekhöjden

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s