Julstämning och tomtemöte på NK

IMG_0506Idag passade vi på att få lite julkänsla och få skapar den så bra som NK. Julskyltningen på NK är en familjetradition. Trots det envisa gråvädret finns det en härlig julstämning i Stockholms innerstad nu med alla ljus och granar. Jag slås av hur imponerade de är av all julskyltning. De ser varenda detalj som man själv inte alltid tänker på.

Själva skyltningen på NK hade temat Fanny och Alexander i år. Lika fint och välarbetat som alltid. Våra barn har ingen relation till Fanny och Alexander så de förstod inte riktigt temat. Inget de verkade bry sig om dock. Alla tre barn från 3-11 år gav skyltningen tummen upp! Inne i varuhuset är det så fin julstämning redan nu med den stora granen och allt pynt. Vissa tider finns även Tomten tillgänglig för att ta emot önskelistor.

Vår treåring tyckte att Tomten var superläskig så vi köade inte utan kikade bara på honom. Det finns ett litet bord bredvid Tomten där man kan skriva sin egen lista om man inte, som vi, knåpat ihop en hemma. Väldigt bra att det fanns en brevlåda där även rädda barn kunde lägga sin önskelista utan att behöva sitta i Tomtens knä.IMG_0509

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s