Test av UnderbaraBarn-boxen

Vi har fått hem ett prov på en Underbarabarn-box fylld med produktnyheter för barn i åldern 0-1 år. Boxen är en prenumerationstjänst där en välfylld låda med produkter anpassade efter barnets ålder kommer fyra gånger per år. Priset är 289 kr för varje box och värdet på produkterna är alltid över 700 kr. Inga produktprover kommer med utan det är stora storlekar på tex krämer och annat.

För nyblivna föräldrar är det här ett bra sätt att upptäcka nya produkter och även en bra present att ge bort.

Innehållet som vi fick hem var en salva från Maria Åkerberg. En ny favorit som jag kommer använda också. En söt snuttefilt från Jabadabado, babysolglasögon från Geggamoja (visste inte ens att det fanns men smart), nappar från Herobility (de var en favorit när Gustaf hade napp, bäst för mindre barn som inte tuggar på nappen), ekologiska bebissnacks från Organix och en kokbok från Bambino. Jag gillar tanken på att inte veta vad man får och att man får testa saker man kanske inte alls hade köpt annars. När jag varit på barnmässan och fått prover med hem har jag hittat många favoriter som jag sedan köpt fler av. Det här är lite samma grej.

Vill ni testa boxen för små barn med 20 procents rabatt? Ange koden barntipsbloggen20 vid beställning av box för åldern 0-1 år. Koden gäller fram till 1 juli 2018.

Det här inlägget sker i samarbete med Underbarabarn-boxen.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s